Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι REMI σήμερα στην πλατεία Υμηττού


Οι REMI είναι μια νέα ελληνική μπάντα που έχει κάνει την εμφάνισή της στις μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και κάποιων ευρωπαϊκών πόλεων. 


Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού στα πλαίσια  του Δάφνη Υμηττός «Πολιτισμός 2013» φιλοξενούν σήμερα τους REMI στην πλατεία Υμηττού.

Τον αγγλόφωνο στίχο καθώς και τη μουσική, η οποία περιέχει έντονα στοιχεία folk, rock n” roll και country, υπογράφει ο τραγουδοποιός και ιδρυτής του σχήματος, Άγγελος Κυπριανός.

Το σχήμα REMI πήρε τη σημερινή του μορφή του όταν ο Άγγελος Κυπριανός είχε πια συναντηθεί με όλα τα μέλη της μπάντας (Γεράσιμο Ζαβιτσάνο, Ηλιάνα Κορέτση, Δώρα Θανοπούλου, Δημήτρη, Μάνια, Δανάη Μωραΐτη)
Έτσι, η δουλειά πήρε μια πιο ομαδική/ορχηστρική μορφή, ενώ ταυτόχρονα και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας μπήκαν στη φιλοσοφία της μουσικής του δρόμου.

Σε κοινή πορεία πια άρχισαν να παίζουν πότε όλοι μαζί και πότε τμηματικά, τόσο σε μουσικές σκηνές όσο και στο δρόμο της Αθήνας, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.
Μέχρι σήμερα οι REMI έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και live clubs της Αθήνας, έχουν βγάλει το πρώτο τους album, έχουν γυρίσει ένα μουσικό video clip καθώς και 3 documentaries.

Που: ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ στον ΥΜΗΤΤΟ


Πότε: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, στις 9 μ.μ.

Πόσο: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου