Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τα "Μπρουσκούνια έκαναν τα επίσημα εγκαίνια τους





Τα "Μπρουσκούνια", Αγ. Αποστόλου Πέτρου και Παύλου 1 στον Υμηττό, έκαναν τα επίσημα εγκαίνια τους τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Πολύς κόσμος συνέρευσε στο μαγαζί τιμώντας τους ιδιοκτήτες του και περνώντας μαζί τους μια υπέροχη βραδιά με υπέροχο φαγητό και γλυκά.
Τα αδέρφια Μπινίσκου υποδέχθηκαν τον κάθε καλεσμένο με απέραντη ζεστασιά. Ξέφρενο κέφι από νωρίς!  
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους είδαμε τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή, τον Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τους αντιδημάρχους
τους αντιδημάρχους  Νίκο Αναστασόπουλο και Κώστα Χαρίση, τον Τάσο Μπινίσκο, τη Βάνα Κατσιαντώνη, την αεικίνητη Ξένια Γεωργιάδου  κα. 




 
 

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κα. Ιακωβίνα για τα υπέροχα γλυκά που μας πρόσφερε καθώς και στο catering της κυρίας Μαρίνας για τις λιχουδιές της!!!

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση από την εξαιρετική και φωτογράφο Ξένια Γεωργιάδου….
 


 


 

1 σχόλιο:

  1. Τι να πω???? Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου...στο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού Μ.Σταυριανουδάκη για τη συμπαράσταση του στο πρόσωπο μου...στον αγαπημένο φίλο και Αντιδήμαρχο Νίκο Αναστασόπουλο που από μέσα από αυτό το μικρό διάστημα της γνωριμίας μας, αναπτύξαμε μια τόσο δυνατή φιλία και διάθεση για έργο και κοινωνική προσφορά στους δύο γειτονικούς μας δήμους με άξονα την προσπάθεια για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης του πολίτη, την βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή που βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη, τα αδέρφια Μπινίσκου για την υπέροχη φιλοξενία τους στο μοναδικό χώρο που δημιουργησαν αγκαλιάζοντας μας....και φυσικά τη Βάνα Κατσιαντώνη που πάντα παρευρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πρωτοβουλιών μου στηρίζοντας πάντα την άποψη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή