Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο Σιμιγδαλένιος» πρεμιέρα απόψε


«Ο Σιμιγδαλένιος» θα ανέβει σε δύο παραστάσεις, Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από  το  Θεατρικό Εργαστήρι μαθητών & γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού στο θέατρο του σχολικού συγκροτήματος επί της Γράμμου 1 & Μπακνανά στη Δάφνη.


ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού, οργανώνει εξωσχολικές δραστηριότητες προσιτές προς όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους : Λέσχη Ανάγνωσης, Μπάσκετ, Τένις, Εργαστήρι Ζωγραφικής, Παραδοσιακούς Χορούς, Θεατρικό Εργαστήρι, Σύγχρονο Χορό, Χορωδίας/Φωνητικής

Μια ακόμη πρωτοβουλία προσφοράς του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού προς τη μαθητική του κοινότητα είναι το  Θεατρικό Εργαστήρι μαθητών & γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού, με καθηγήτρια / σκηνοθέτη τη Νατάσα Παπαδοπούλου που σήμερα και αύριο ανεβάζει την παράσταση «Ο Σιμιγδαλένιος».

Η παράσταση θα γίνει και την Παρασκευή 13 & το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει το Σάββατο μετά την παράσταση. Ο ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ μας θα ανέβει σε δύο παραστάσεις :

Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

στο θέατρο του σχολικού συγκροτήματος επί της Γράμμου 1 & Μπακνανά στη Δάφνη

ΩΡΑ : 19:30 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κλήρωση Λαχειοφόρου : στο τέλος της παράστασης του Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου