Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυμα Δημάρχου Δάφνης Υμηττού για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Δημάρχος Δάφνης Υμηττού κ. Μιχαήλ Σταυριανουδάκη έστειλε μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά αν και ξεκίνησε με προβλήματα για πολλά σχολεία  του Δήμου μας.


 

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί

Αγαπητά μας παιδιά

 

Στην έναρξη του νέου σχολικού έτους 2013-14, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες των ευχών μου για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Μπροστά στη σημαντικότητα και τις δυσκολίες της εκπαιδευτικής διαδικασίας συνεχίζουμε να είμαστε κοντά σας, αρωγοί στον ωραίο αγώνα σας. Βιώνουμε τα προβλήματά σας και προσπαθούμε, ως Δημοτική Αρχή, να τα αντιμετωπίσουμε. Συμμεριζόμαστε τις αγωνίες σας ως γονιών και εκπαιδευτικών και είμαστε αλληλέγγυοι.  

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων της πόλης μας, με πίστη στην ατομική και συλλογική μας προσπάθεια, παρά τις όποιες αδυναμίες, ώστε να ανθίσει και να καρπίσει το εκπαιδευτικό έργο.

Η νέα γενιά πάντα θ’ αποτελεί τη μεγάλη δύναμη και ελπίδα για την πατρίδα μας, ιδιαίτερα στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τα μέσα για την ανάδειξη των δεξιοτήτων της και των αξιών του πολιτισμού μας.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη και δημιουργική διάθεση.

Η σημερινή χαρά να διακατέχει  καθ’ όλη τη σχολική χρονιά τις καρδιές όλων σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου