Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Θρίαμβο





Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Θρίαμβο. Δηλώσεις του Αντιπροέδρου Παναγιωτη Θεμελίδη.
                                      
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Θρίαμβο, καθώς έχει αρχίσει η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα βρει την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑ.

Με 29 ποδοσφαιριστές και πολύ αισιοδοξία υπό τις οδηγίες του Τεχνικού team, με Προπονητή  τον Μιχάλη Λυκεριδη, προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Μπρατσόλια και Γυμναστή τον Σακελαριου Αλέξανδρο.

Η ομάδα θα περάσει σε γκρουπ από εργομετρικά. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη όρεξη στην επίπονη προπόνηση [ όλες οι ασκήσεις είναι με μπάλα]. Επίσης είναι καθ' όλα ανανεωμένη αφού μέχρι στιγμής έχει πάρει 15 παίκτες θα ενισχυθεί με 2 ακόμα ηχηρά ονόματα , ένα στη θέση του σέντερ μπακ και ένα επιτελικό χαφ. Ο Θρίαμβος όπως δείχνουν τα πράγματα θα εμφανιστεί πολύ ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.



Ο  Αντιπρόεδρος του Θριάμβου Δάφνης-Αθηνων,Παναγιωτης Θεμελίδης δήλωσε στο sportifico.gr, για την νέα χρόνια: «Θέλω η ομάδα μου να έχει γερά "θεμέλια". Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, και να μας στηρίξει, για να μπορέσουμε να έχουμε και όραμα αγωνιστικό, και κάνω κάλεσμα, με αυτήν την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως, να έρθουν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Θέλω να βεβαιώσω όλους ότι με όλες μας τις δυνάμεις [Δ Σ], θα παλεύουμε για την ιστορική ομάδα του Θριάμβου.»

Πηγή: www.topiko24.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου