Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Με πλήθος μεταγραφών ξεκινά την προετοιμασία ο Θρίαμβος




Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 18:30 στο γήπεδο στα Νταμάρια του Υμηττού ξεκινά ο Θρίαμβος Αθηνών Δάφνης την προετοιμασία του  για τη νέα περίοδο 2013-1014.


Ο Θρίαμβος ύστερα από πέντε χρόνια θα αγωνίζεται στην Ά ΕΠΣΑ. Προπονητής θα είναι ο Μιχάλης Λυκερίδης με γυμναστή τον Σακελλαρίου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Θανάση Μπρατσόλια. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής είναι οι Παΐζης, Μαγκαφουράκης, Αργυρός (τερματοφύλακες), ο 32χρονος Νίκος Λιόλιος από τη Σταμάτα , Θεμελίδης Κ., Θεμελίδης Δ., ο 18χρονος χαφ Παυλίδης από τους Τράχωνες με υποσχετική ενός χρόνου, ο 28χρονος Μυστρίδης από τον Πανθρακικό, ο χαφ Κόρδος από τους Τράχωνες με υποσχετική ενός χρόνου,  ο Τσιούγκος, ο Παππάς, Σαλαπάτας και το αριστερό μπακ Λακέας. Επίσης απέκτησε από τον Αστέρα Βάρης τον αριστερό μπακ χαφ Γ. Συνεωνίδη ενώ παραχώρησε με υποσχετική για ένα χρόνο τον 15χρονο Άγγελο Καρδαρά στην Αρμενική Αθηνών

Η ομάδα θα κάνει σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων και κάποιες άλλες μεταγραφές γιατί η Α΄ ΕΠΣΑ θα είναι μια δύσκολη κατηγορία με την παρουσία ομάδων όπως ο Χαραυγιακός, ο Αθηναϊκός,  η Ηλιούπολη, ο Αίαντας Ταύρου και άλλες. Καλή αρχή και καλή δύναμη λοιπόν!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου