Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού ευχαριστεί την εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ»


Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού και ο Δήμαρχος Μιχάλης Σταυριανουδάκης ευχαρίστησαν την εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ» θερμά για την ευγενική και σημαντική χορηγία με υλικά σχεδίου τα οποία διατέθηκαν σε μαθητές που προέρχονται από αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.




ΠΡΟΣ: την ΔΙΟΙΚΗΣΗ της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ»
Ερμού και Χλόης 92, Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση Αττικής
ΥΠΟΨΙΝ: Γενικού Διευθυντού κου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΑΡΔΟΥ

ΘΕΜΑ: Δωρεάν χορηγία υλικών σχεδίου από την εταιρεία «ΠΛΑΙΣΙΟ» 
 
Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική και σημαντική χορηγία με υλικά σχεδίου τα οποία διατέθηκαν σε μαθητές που προέρχονται από αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.
Το φροντιστήριο περιελάμβανε μαθητές οι οποίοι προετοιμάστηκαν μεταξύ άλλων μαθημάτων και στο Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο, για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Αρχιτεκτονική και στις ειδικότητες του τομέα εφαρμοσμένων τεχνών των Α.Τ.Ε.Ι.
Η προσφορά σας θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού καθώς και σε κάθε ενημερωτικό έντυπο του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε η τόσο σημαντική δική σας συμπαράσταση να βρει και άλλους μιμητές προκειμένου μαθητές που προέρχονται από αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Δήμου μας να έχουν τη βοήθεια που χρειάζονται.

Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΜΙΧΑΗΛ Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου